Блог

Конкурс за упис ученка у први разред средње школе у Републици Србији за школску 2014/15. годину.

image001

Средње стручне школе оспособљавају за рад за разна занимања, али дају и могућност за наставак школовања на високим школама струковних студија и на факултетима. Школовање у њима траје три или четири године, у зависности од образовног профила који се упише. Сваки образовни профил изучава се према образовном програму којим се стичу знања и вештине који су потребни за обављање послова у једном или више сродних занимања.
Трговинско угоститељска школа “Тоза Драговић” се бави образовно- васпитним радом и стручним образовањем кадрова за следећа подручја рада:
• Трговина, туризам и угоститељсво
• Личне услуге
• Текстилство и кожарство

Конкурс за упис ученка у први разред средње школе у Републици Србији за  2014/15. .image004

Мали календар уписних активности и потребна документација

ПОСЕТА ШКОЛИ ЕМУЦ „СВЕТИ НАУМ ОХРИДСКИ“ ИЗ ОХРИДА

НАЦИОНАЛНИ САЈАМ УЧЕНИЧКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Национални сајам ученичког предузетништва одржан је ове године 08. Маја у крагујевцу у пешачкој зони у организацији Business Inovation Centar , a под покровитељством владе Краљевине Норвешке. Учешће на овом такмичењу узело је пет екипа из наше школе, из одељења 3/8, 3/9 и 4/2.
Екипе су представљале оригиналне пословне идеје и то:
У конкуренцији 40 ученичких предузећа из Новог Сада, Београда, Крагујевца, Шида, Јагодине, Параћина, Краљева и Чајетине наши ученици из екипе Покондирена тиква освојили су друго место у категорији Лого, штанд и презентација пословне идеје. Честитамо победницима

ПОСЛОВНЕ ИДЕЈЕ

САЈАМ УЧЕНИЧКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

ПРЕДУЗЕТНИШТВО КАО ДЕО ОБРАЗОВАЊЕ

САЈАМ ОБРАЗОВАЊА